Gå till innehåll

Om föreningen

Föreningens syfte är att förvalta Karl Karlssons släktgård "Nol i stuga", Anolfsbyn 1:22, 1:45 i Melleruds kommun. Och att driva verksamhet där i Karl Karlssons anda. Föreningens syfte är att göra vandringsleder i den unika miljön som ska göras  tillgänglig för allmänheten.

Alla foton på hemsidan är copyright och i Karl Karlssongårdens vänförenings ägo.

Böcker

Den nya boken "Minnesbok Karl Karlsson samlade dikter" och bildboken "Allemans land" finns att köpa av Ulf Claesson 0733 877 305.

Uthyrning

Lidret på Karl Karlssongården kan hyras av medlemmar för privata tillställningar.
Lidret rymmer 30 personer. Pris 300:-
Kontakta Ulf Claesson 0733877305.

Projekt

• Iordningställande av "källarstugan" för uthyrning till författare/konstnärer/musiker.
  • Bygga ett serverings kök i tillbygget på huset.

Styrelsen:

Ordförande: Lars Brink
Vice ordförande: Sten Torstensson
Sekreterare: Maj-Lis Dolk
Kassör: Ulf Claesson
Ledamot: Sten Torstensson
Ledamot: Patrik Stridh
Ledamot: Stig Jonsson
Ersättare: Anders Levin, Bengt Ahlrot
Revisor ordinarie: Anders Perme
Revisor ersättare: Margareta Berglez
Valberedning sammankallande: Ann-Marie Emanuelsson
Valberedning: Lisbeth Claesson

Meddela namn och adress till kassören
Ulf Claesson, Tallvägen 6, 464 40 Åsensbruk
ulf.claesson@home.se
0733877305

Kostnaden för att vara medlem är 50 kr per år. För familjemedlemmar tillkommer 25 kronor per person. Ungdomar under 18 år är medlemmar gratis.
Betalningen sker till föreningen på PG 334468-6 eller BG 5292-4107.

Hitta till Nol i stuga, Vägbeskrivning

Ca 130 km norr om Göteborg på riksväg 45 ligger Mellerud. 3 km norr om Mellerud svänger man nordväst mot Håverud och Åsensbruk. Efter cirka 5 km svänger man mot väster mot Bäckefors. Efter ytterligare cirka 1 km ligger Anolfsbyn och Nol i stuga.